Zenfolio | Emilie Bossens Photography | About

Wat je moet weten over mij


Ik ben Emilie, 26 jaar, en ik hou van mooie dingen vastleggen: op reis, op een feest of gewoon thuis. 

 

* reizen

Ik hou ervan om overal ter wereld nieuwe plekken, mensen en landschappen te ontdekken. Ik vind het leuk om naar andere invalshoeken te zoeken en het mooie in alles weer te geven. Spontane taferelen zoals een marktkramer, locals op straat, mooie natuur, schaduw- en lichtspel, typische taferelen ... vind ik het leukst.

 

* (trouw)feesten

Iedereen blij, ziet er op z'n best uit, babbelt gezapig bij met vrienden en familie, en de kids huppelen er vrolijk rond... Altijd super fijn om te fotograferen en voor de aanwezigen achteraf ook leuk om terug te blikken op die fijne dag. 

 

* shoots

Koppel, zwanger, baby, kids, familie... er zijn veel speciale momenten om vast te leggen. Een mooie locatie waar jullie je goed voelen, en de rest kom vanzelf.

 

* food

Zelf kook en experimenteer ik graag in de keuken en daarna doe ik niets liever dan m'n creatie mooi dresseren en uitgebreid fotograferen... Met een job als content creator voor CRU fotografeer ik wekelijks alles wat te maken heeft met goed eten: van het veld, over productie tot in de winkel en tot op je bord. Zowel reportage als shoots.